Εταιρικό Προφίλ
...λίγα λόγια για μας

ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα Χανιά

Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στα Χανιά αλλά και στην Κρήτη γενικότερα από το 2013.
Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο αυτοκινήτων και προσφέρουμε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτων στα Χανιά στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η εταιρεία μας από την ίδρυση της ακολουθεί μια συνεχώς ανοδική πορεία η οποία οφείλεται στην ευκολία της να προσαρμόζει την επιχειρηματική της πολιτική.

Ακούμε τις ανάγκες της αγοράς και φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη μέσα από την διαρκή ανάπτυξη και προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις.
Έχουμε καταφέρει να συνδυάζουμε χαμηλές τιμές, ποιότητα και ξεκάθαρους όρους ενοικίασης. Αυτά σε συνδυασμό με την αξιοπιστία  και την φιλική εξυπηρέτηση μας καθιέρωσαν σαν μία από τις κορυφαίες εταιρείες της Κρήτης για ενοικίαση αυτοκινήτου Χανιά.

Vacanza η αξιόπιστη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων

Το γραφείο μας λειτουργεί Δευτέρα - Κυριακή από τις 08:00 - 22:00. Νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από το Vacanza Rent a Car Chania μπορείτε ανακαλύψτε την Κρήτη από άκρη σ' άκρη με άνεση και ασφάλεια. Είμαστε πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να ακούσουμε με χαρά τα σχόλια σας προκειμένου να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
με το Vacanza Car Rental


Επιλέγοντας να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου από το Vacanza Rent a Car Chania μπορείτε να ανακαλύψετε την Κρήτη και να επισκεφτείτε μερικά από τα πιο γνωστά αξιοθέατα αυτής. Ενδεικτικά αναφέρουμε το παλιό λιμάνι των Χανιών, το μαγευτικό Ελαφονήσι κλπ. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε την πασίγνωστη παραλία στα Φαλάσαρνα, το ξακουστό φαράγγι της Σαμαριάς, την Κνωσό, το μοναδικό φοινικόδασος στο Βάι και πολλά άλλα.

Για ενοικίαση αυτοκινήτου Χανιά μην ψάχνετε άλλο.Σε μας θα βρείτε όλα όσα ψάχνετε. Είμαστε ένα γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων που σέβεται τους πελάτες του και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πάντα με τις πιο συμφέρουσες τιμές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και με άνετα και ασφαλή οχήματα για να οδηγείτε ξένοιαστα με μόνο σας μέλημα το που θα πάτε.

Premium Car Rental services chania